Dekontaminace povrchu drůbeže organickými kyselinami v kombinaci s lysozymem

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zavadilová, Šárka (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 104s.

Cover

LEADER 01358ntm a22003617u 4500
001 zp8080
041 |a cze 
100 1 |a Zavadilová, Šárka  |4 dis 
245 1 0 |a Dekontaminace povrchu drůbeže organickými kyselinami v kombinaci s lysozymem 
246 |a Decontamination of poultry skin by organic acids in combination with lysozyme 
260 |c 2008 
300 |a 104s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a dekontaminace 
653 |a kyselina mléčná 
653 |a sorban draselný 
653 |a lysozym 
653 |a drůbež 
653 |a deconatamination 
653 |a lactic acid 
653 |a potassium sorbate 
653 |a lysozyme 
653 |a poultry 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6007  |y Plný text v Digitální knihovně UTB