catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Využití vybraných masových ext...
  • Holdings

Využití vybraných masových extraktů při výrobě tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vojtíšková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Tavený sýr
masový extrakt
procesní masové aroma
senzorická analýza
obsah sušiny
Processed cheese
Meat extract
flavouring extract
sensorical analysis
content of dry matter
diplomová práce
Physical Description: 89 s., 18 s. příloh

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů s příchutí
    by: Sklenaříková, Anna
    Published: (2024)
  • Tvorba databáze NIR spekter vybraných masných výrobků
    by: Režná, Lucie
    Published: (2020)
  • Antimikrobiální účinek extraktů z rostlin na vybrané mikroorganismy
    by: Svobodová, Eva
    Published: (2024)
  • Využití mladinových koncentrátů a extraktů sladu v procesu výroby piva
    by: Rüll, Tomáš
    Published: (2016)
  • Antimikrobiální účinky extraktů z jedlých květů a netradičních druhů ovoce
    by: Kutňák, Michal
    Published: (2016)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...