Stanovení beta-karotenu v rajčatech metodou HPLC

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vojtíšková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 84 s. , 9 s. příloh

Cover

LEADER 01344ntm a22003857u 4500
001 zp8078
041 |a cze 
100 1 |a Vojtíšková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení beta-karotenu v rajčatech metodou HPLC 
246 |a Determination of beta-carotene in tomatoes by HPLC 
260 |c 2008 
300 |a 84 s. , 9 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a beta-karoten 
653 |a extrakce 
653 |a HPLC 
653 |a karotenoidy 
653 |a mobilní fáze 
653 |a rajče 
653 |a beta-carotene 
653 |a carotenoids 
653 |a extraction 
653 |a HPLC 
653 |a mobile phase 
653 |a tomato 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7098  |y Plný text v Digitální knihovně UTB