|
|
|
|
LEADER |
01344ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp8078 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vojtíšková, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení beta-karotenu v rajčatech metodou HPLC
|
246 |
|
|
|a Determination of beta-carotene in tomatoes by HPLC
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 84 s. , 9 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a beta-karoten
|
653 |
|
|
|a extrakce
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a karotenoidy
|
653 |
|
|
|a mobilní fáze
|
653 |
|
|
|a rajče
|
653 |
|
|
|a beta-carotene
|
653 |
|
|
|a carotenoids
|
653 |
|
|
|a extraction
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a mobile phase
|
653 |
|
|
|a tomato
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7098
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|