Vliv kuchyňského zpracování na chemické složení brambor

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Večeřa, Jaromír (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 61 s., 5 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01499ntm a22004577u 4500
001 zp8077
041 |a cze 
100 1 |a Večeřa, Jaromír  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv kuchyňského zpracování na chemické složení brambor 
246 |a Influence of cooking processing on chemical compounds of potatoes 
260 |c 2008 
300 |a 61 s., 5 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Brambory 
653 |a vaření 
653 |a pečení 
653 |a smažení 
653 |a sušina 
653 |a škrob 
653 |a fosfor 
653 |a dusík 
653 |a hrubá bílkovina 
653 |a Potatoes 
653 |a boiling 
653 |a roasting 
653 |a frying 
653 |a solids 
653 |a starch 
653 |a phosphor 
653 |a nitrogen 
653 |a rough protein 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7210  |y Plný text v Digitální knihovně UTB