|
|
|
|
LEADER |
01499ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp8077 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Večeřa, Jaromír
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv kuchyňského zpracování na chemické složení brambor
|
246 |
|
|
|a Influence of cooking processing on chemical compounds of potatoes
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 61 s., 5 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Brambory
|
653 |
|
|
|a vaření
|
653 |
|
|
|a pečení
|
653 |
|
|
|a smažení
|
653 |
|
|
|a sušina
|
653 |
|
|
|a škrob
|
653 |
|
|
|a fosfor
|
653 |
|
|
|a dusík
|
653 |
|
|
|a hrubá bílkovina
|
653 |
|
|
|a Potatoes
|
653 |
|
|
|a boiling
|
653 |
|
|
|a roasting
|
653 |
|
|
|a frying
|
653 |
|
|
|a solids
|
653 |
|
|
|a starch
|
653 |
|
|
|a phosphor
|
653 |
|
|
|a nitrogen
|
653 |
|
|
|a rough protein
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7210
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|