|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp8077 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Večeřa, Jaromír
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv kuchyňského zpracování na chemické složení brambor
|
| 246 |
|
|
|a Influence of cooking processing on chemical compounds of potatoes
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 61 s., 5 s. obr. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Brambory
|
| 653 |
|
|
|a vaření
|
| 653 |
|
|
|a pečení
|
| 653 |
|
|
|a smažení
|
| 653 |
|
|
|a sušina
|
| 653 |
|
|
|a škrob
|
| 653 |
|
|
|a fosfor
|
| 653 |
|
|
|a dusík
|
| 653 |
|
|
|a hrubá bílkovina
|
| 653 |
|
|
|a Potatoes
|
| 653 |
|
|
|a boiling
|
| 653 |
|
|
|a roasting
|
| 653 |
|
|
|a frying
|
| 653 |
|
|
|a solids
|
| 653 |
|
|
|a starch
|
| 653 |
|
|
|a phosphor
|
| 653 |
|
|
|a nitrogen
|
| 653 |
|
|
|a rough protein
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7210
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|