|
|
|
|
LEADER |
01430ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp8075 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Tomancová, Anna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení organoleptických vlastností pravých čajů
|
246 |
|
|
|a Sensory evaluation of original teas
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 91 s., 6 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pravý čaj
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a vůně
|
653 |
|
|
|a chuť
|
653 |
|
|
|a chutnost
|
653 |
|
|
|a doznívání hořkosti
|
653 |
|
|
|a trpkosti
|
653 |
|
|
|a original tea
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
653 |
|
|
|a aroma
|
653 |
|
|
|a taste
|
653 |
|
|
|a overall flavour
|
653 |
|
|
|a time-intensity of bitterness
|
653 |
|
|
|a astringency
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6644
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|