|
|
|
|
LEADER |
01360ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp8072 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ševčíková, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce
|
246 |
|
|
|a Quality changes of milk fat in whole milk powder
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 86 s., 17s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a mléčný tuk
|
653 |
|
|
|a sušené mléko
|
653 |
|
|
|a sušení
|
653 |
|
|
|a oxidační změny
|
653 |
|
|
|a žluknutí mléčného tuku
|
653 |
|
|
|a milk fat
|
653 |
|
|
|a milk powder
|
653 |
|
|
|a drying
|
653 |
|
|
|a oxidative changes
|
653 |
|
|
|a rancidity milk fat
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6896
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|