Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ševčíková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 86 s., 17s. obr. příloh

Cover

LEADER 01360ntm a22003617u 4500
001 zp8072
041 |a cze 
100 1 |a Ševčíková, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce 
246 |a Quality changes of milk fat in whole milk powder 
260 |c 2008 
300 |a 86 s., 17s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a mléčný tuk 
653 |a sušené mléko 
653 |a sušení 
653 |a oxidační změny 
653 |a žluknutí mléčného tuku 
653 |a milk fat 
653 |a milk powder 
653 |a drying 
653 |a oxidative changes 
653 |a rancidity milk fat 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6896  |y Plný text v Digitální knihovně UTB