|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp8072 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Ševčíková, Zuzana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Jakostní změny mléčného tuku v sušeném plnotučném mléce
|
| 246 |
|
|
|a Quality changes of milk fat in whole milk powder
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 86 s., 17s. obr. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a mléčný tuk
|
| 653 |
|
|
|a sušené mléko
|
| 653 |
|
|
|a sušení
|
| 653 |
|
|
|a oxidační změny
|
| 653 |
|
|
|a žluknutí mléčného tuku
|
| 653 |
|
|
|a milk fat
|
| 653 |
|
|
|a milk powder
|
| 653 |
|
|
|a drying
|
| 653 |
|
|
|a oxidative changes
|
| 653 |
|
|
|a rancidity milk fat
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6896
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|