Studium proteinového profilu vybraných mléčných produktů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pachlová, Vendula (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 87 s.

Cover

LEADER 01255ntm a22003377u 4500
001 zp8064
041 |a cze 
100 1 |a Pachlová, Vendula  |4 dis 
245 1 0 |a Studium proteinového profilu vybraných mléčných produktů 
246 |a Determination of proteine profile on selected dairy products 
260 |c 2008 
300 |a 87 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a protein 
653 |a mléko 
653 |a sterilovaný tavený sýr 
653 |a SDS-PAGE 
653 |a protein 
653 |a milk 
653 |a sterilized processed chees 
653 |a SDS-PAGE 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7592  |y Plný text v Digitální knihovně UTB