Stanovení vitaminu B2 v mléce a mléčných výrobcích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nohálová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 104 s., 7 s. příloh.

Cover

LEADER 01280ntm a22003617u 4500
001 zp8059
041 |a cze 
100 1 |a Nohálová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vitaminu B2 v mléce a mléčných výrobcích 
246 |a The determination of riboflavin in milk and milk products 
260 |c 2008 
300 |a 104 s., 7 s. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a HPLC 
653 |a riboflavin 
653 |a vitamin B2 
653 |a mléko 
653 |a sýr 
653 |a HPLC 
653 |a riboflavin 
653 |a vitamin B2 
653 |a milk 
653 |a cheese 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7139  |y Plný text v Digitální knihovně UTB