Vliv přídavku pektinu na jakost tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sedláčková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 68 s., 13 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01297ntm a22003377u 4500
001 zp8057
041 |a cze 
100 1 |a Sedláčková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku pektinu na jakost tavených sýrů 
246 |a Effect of pectin adition on processed cheese quality 
260 |c 2008 
300 |a 68 s., 13 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tavený sýr 
653 |a pektin 
653 |a sacharidy 
653 |a interakce protein - polysacharid 
653 |a Processed cheese 
653 |a pectin 
653 |a saccharides 
653 |a interaction protein - polysacharide 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7029  |y Plný text v Digitální knihovně UTB