|
|
|
|
LEADER |
01237ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp8050 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kadlíková, Alena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti prodloužení údržnosti mělněných mas
|
246 |
|
|
|a Possibilities of permanency extension of grounded meat
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 83 s., 2 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mělněné vepřové maso
|
653 |
|
|
|a mikroorganismus
|
653 |
|
|
|a inhibiční látky
|
653 |
|
|
|a grounded pork
|
653 |
|
|
|a microorganism
|
653 |
|
|
|a inhibition matters
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6086
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|