Analýza mastných kyselin v tavených sýrech metodou GC-MS

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hourová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Vícha, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 71 s.

Cover

LEADER 01382ntm a22003737u 4500
001 zp8049
041 |a cze 
100 1 |a Hourová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza mastných kyselin v tavených sýrech metodou GC-MS 
246 |a Analyses of Fatty Acids in Processed Chesse Using GC-MS 
260 |c 2008 
300 |a 71 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Tavené sýry 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a methylestery 
653 |a plynová chromatografie 
653 |a Soxhletova extrakce 
653 |a Processed cheese 
653 |a Fatty acids 
653 |a Methyl esters 
653 |a Gas chromatography 
653 |a Soxhlet extraction 
653 |a FAME 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Vícha, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7309  |y Plný text v Digitální knihovně UTB