|
|
|
|
LEADER |
01382ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp8049 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hourová, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza mastných kyselin v tavených sýrech metodou GC-MS
|
246 |
|
|
|a Analyses of Fatty Acids in Processed Chesse Using GC-MS
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 71 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Tavené sýry
|
653 |
|
|
|a mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a methylestery
|
653 |
|
|
|a plynová chromatografie
|
653 |
|
|
|a Soxhletova extrakce
|
653 |
|
|
|a Processed cheese
|
653 |
|
|
|a Fatty acids
|
653 |
|
|
|a Methyl esters
|
653 |
|
|
|a Gas chromatography
|
653 |
|
|
|a Soxhlet extraction
|
653 |
|
|
|a FAME
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Vícha, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7309
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|