|
|
|
|
LEADER |
01490ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp8045 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Družbík, Václav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv doby a teploty skladování na jakost hotových pokrmů
|
246 |
|
|
|a The influence of shelf life and temperature storage on quality of meal ready to eat
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 56 s., 13 s. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sterilovaný hotový pokrm
|
653 |
|
|
|a nutriční hodnota
|
653 |
|
|
|a senzorická jakost
|
653 |
|
|
|a změny nutričních faktorů vlivem teploty a doby skladování
|
653 |
|
|
|a aminokyselinové složení
|
653 |
|
|
|a meal ready to eat
|
653 |
|
|
|a nutrition value
|
653 |
|
|
|a sensory value
|
653 |
|
|
|a changes of nutritive factores during storage
|
653 |
|
|
|a amino-acids content
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5467
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|