Vliv doby a teploty skladování na jakost hotových pokrmů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Družbík, Václav (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 56 s., 13 s. příloh.

Cover

LEADER 01490ntm a22003617u 4500
001 zp8045
041 |a cze 
100 1 |a Družbík, Václav  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv doby a teploty skladování na jakost hotových pokrmů 
246 |a The influence of shelf life and temperature storage on quality of meal ready to eat 
260 |c 2008 
300 |a 56 s., 13 s. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sterilovaný hotový pokrm 
653 |a nutriční hodnota 
653 |a senzorická jakost 
653 |a změny nutričních faktorů vlivem teploty a doby skladování 
653 |a aminokyselinové složení 
653 |a meal ready to eat 
653 |a nutrition value 
653 |a sensory value 
653 |a changes of nutritive factores during storage 
653 |a amino-acids content 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5467  |y Plný text v Digitální knihovně UTB