Analýza mastných kyselin v přírodních sýrech metodou GC - MS

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čížková, Miluše (Dissertant)
Other Authors: Vícha, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 81 s.

Cover

LEADER 01432ntm a22003857u 4500
001 zp8040
041 |a cze 
100 1 |a Čížková, Miluše  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza mastných kyselin v přírodních sýrech metodou GC - MS 
246 |a Analyses of Fatty Acides in Natural Cheese Using GC-MS 
260 |c 2008 
300 |a 81 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a mastná kyselina 
653 |a tuky 
653 |a přírodní sýr 
653 |a kvalitativní analýza 
653 |a kvantitativní analýza 
653 |a plynová chromatografie 
653 |a fatty acid 
653 |a fats 
653 |a natural cheese 
653 |a qualitative analyse 
653 |a quantitative analyse 
653 |a gas chromatography 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Vícha, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5290  |y Plný text v Digitální knihovně UTB