LEADER 01803ntm a22004577u 4500
001 zp8028
041 |a cze 
100 1 |a Švehla, Stanislav  |4 dis 
245 1 0 |a Stravování ve vězěňství, zhodnocení úrovně stravování vězňů v ČR 
246 |a The diet in prison service, the quality evaluation of prisoner boarding in the Czech Republic. 
260 |c 2008 
300 |a 68 s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: stravovací zařízení VS ČR 
653 |a koncepce provozování stravovacích provozů 
653 |a kategorie strávníků 
653 |a stravní limity 
653 |a výživové doporučené dávky 
653 |a doporučené dávky potravin 
653 |a systém HCCP 
653 |a systém zchlazené stravy 
653 |a centrální kuchyně 
653 |a Key words: catering facilities of the PSCR 
653 |a concept of the operation of canteens 
653 |a categories of boarders 
653 |a meal limits 
653 |a nutritional recommended doses 
653 |a recommended doses of food 
653 |a HCCP system 
653 |a cooled food system 
653 |a central kitchen 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6971  |y Plný text v Digitální knihovně UTB