|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp8028 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Švehla, Stanislav
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Stravování ve vězěňství, zhodnocení úrovně stravování vězňů v ČR
|
| 246 |
|
|
|a The diet in prison service, the quality evaluation of prisoner boarding in the Czech Republic.
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 68 s
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Klíčová slova: stravovací zařízení VS ČR
|
| 653 |
|
|
|a koncepce provozování stravovacích provozů
|
| 653 |
|
|
|a kategorie strávníků
|
| 653 |
|
|
|a stravní limity
|
| 653 |
|
|
|a výživové doporučené dávky
|
| 653 |
|
|
|a doporučené dávky potravin
|
| 653 |
|
|
|a systém HCCP
|
| 653 |
|
|
|a systém zchlazené stravy
|
| 653 |
|
|
|a centrální kuchyně
|
| 653 |
|
|
|a Key words: catering facilities of the PSCR
|
| 653 |
|
|
|a concept of the operation of canteens
|
| 653 |
|
|
|a categories of boarders
|
| 653 |
|
|
|a meal limits
|
| 653 |
|
|
|a nutritional recommended doses
|
| 653 |
|
|
|a recommended doses of food
|
| 653 |
|
|
|a HCCP system
|
| 653 |
|
|
|a cooled food system
|
| 653 |
|
|
|a central kitchen
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6971
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|