Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Charakteristika zakysaných mlé...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Charakteristika zakysaných mléčných výrobků z výživového hlediska

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Štancl, Mojmír (Dissertant)
Other Authors Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
mléko
zakysané mléčné výrobky
výživové hledisko
probiotické mikroorganismy
milk
fermented dairy products
nutritive aspect
probiotic microorganism
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description43 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Zmapování českého trhu se zakysanými mléčnými výrobky
    by: Mrázová, Eva
    Published: 2009
  • Vliv vybraných faktorů na mikrobiologii mléka
    by: Bena, Tereza
    Published: 2022
  • Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
    by: Plachká, Anna
    Published: 2021
  • Aplikace sterilačního záhřevu u mléka a mléčných výrobků
    by: Šenk, Radoslav
    Published: 2021
  • Využití probiotických mikroorganizmů při produkci fermentovaných mléčných výrobků
    by: Žižková, Zuzana
    Published: 2008

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025