Význam bílkovin ve výživě.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Minarčíková, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
DDD
Physical Description: 44 s

Cover

LEADER 01359ntm a22003977u 4500
001 zp8012
041 |a cze 
100 1 |a Minarčíková, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Význam bílkovin ve výživě. 
246 |a The importance of proteins in nutrition. 
260 |c 2008 
300 |a 44 s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 05.08.2010 
653 |a bílkoviny 
653 |a aminokyseliny 
653 |a proteiny 
653 |a denaturace 
653 |a trávení 
653 |a fyziologie 
653 |a DDD 
653 |a protein 
653 |a amino acids 
653 |a denaturation 
653 |a digestion 
653 |a physiology 
653 |a daily recommendation ration 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7615  |y Plný text v Digitální knihovně UTB