Přídavek definovaných stabilizátorů na jakost tvarohových koláčů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Miklová, Libuše (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 55 s.

Cover

LEADER 01636ntm a22005177u 4500
001 zp8011
041 |a cze 
100 1 |a Miklová, Libuše  |4 dis 
245 1 0 |a Přídavek definovaných stabilizátorů na jakost tvarohových koláčů 
246 |a Addition defined stabilizer on quality cheesecake 
260 |c 2008 
300 |a 55 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšeničná mouka 
653 |a žitná mouka 
653 |a vlastnosti mouky 
653 |a složení mouky 
653 |a lepek 
653 |a droždí 
653 |a tvaroh 
653 |a aditiva 
653 |a stabilizátory 
653 |a jemné pečivo 
653 |a modifikované škroby 
653 |a wheat flour 
653 |a rye flour 
653 |a properties of flour 
653 |a structure of flour 
653 |a gluten 
653 |a yeast 
653 |a curd 
653 |a additive 
653 |a stabilizers 
653 |a fancy cake 
653 |a cookies 
653 |a modified starches 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6031  |y Plný text v Digitální knihovně UTB