|
|
|
|
LEADER |
01636ntm a22005177u 4500 |
001 |
zp8011 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Miklová, Libuše
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Přídavek definovaných stabilizátorů na jakost tvarohových koláčů
|
246 |
|
|
|a Addition defined stabilizer on quality cheesecake
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 55 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pšeničná mouka
|
653 |
|
|
|a žitná mouka
|
653 |
|
|
|a vlastnosti mouky
|
653 |
|
|
|a složení mouky
|
653 |
|
|
|a lepek
|
653 |
|
|
|a droždí
|
653 |
|
|
|a tvaroh
|
653 |
|
|
|a aditiva
|
653 |
|
|
|a stabilizátory
|
653 |
|
|
|a jemné pečivo
|
653 |
|
|
|a modifikované škroby
|
653 |
|
|
|a wheat flour
|
653 |
|
|
|a rye flour
|
653 |
|
|
|a properties of flour
|
653 |
|
|
|a structure of flour
|
653 |
|
|
|a gluten
|
653 |
|
|
|a yeast
|
653 |
|
|
|a curd
|
653 |
|
|
|a additive
|
653 |
|
|
|a stabilizers
|
653 |
|
|
|a fancy cake
|
653 |
|
|
|a cookies
|
653 |
|
|
|a modified starches
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6031
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|