Technologické vlastnosti tuzemského a cizokrajného ovoce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kolmanová, Irena (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 92 s.

Cover

LEADER 01284ntm a22003617u 4500
001 zp7995
041 |a cze 
100 1 |a Kolmanová, Irena  |4 dis 
245 1 0 |a Technologické vlastnosti tuzemského a cizokrajného ovoce 
246 |a Technological characteristics of domestic and imported fruits 
260 |c 2008 
300 |a 92 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čerstvé ovoce 
653 |a chemické složení 
653 |a skladování 
653 |a konzervace 
653 |a vhodnost 
653 |a fresh fruits 
653 |a chemical constitution 
653 |a stocking 
653 |a conservation 
653 |a appropriateness 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5272  |y Plný text v Digitální knihovně UTB