|
|
|
|
LEADER |
01284ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp7995 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kolmanová, Irena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Technologické vlastnosti tuzemského a cizokrajného ovoce
|
246 |
|
|
|a Technological characteristics of domestic and imported fruits
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 92 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a čerstvé ovoce
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a skladování
|
653 |
|
|
|a konzervace
|
653 |
|
|
|a vhodnost
|
653 |
|
|
|a fresh fruits
|
653 |
|
|
|a chemical constitution
|
653 |
|
|
|a stocking
|
653 |
|
|
|a conservation
|
653 |
|
|
|a appropriateness
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5272
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|