Senzorická analýza potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kaňoková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Ponížil, Petr (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 67s.

Cover

LEADER 01149ntm a22003377u 4500
001 zp7994
041 |a cze 
100 1 |a Kaňoková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Senzorická analýza potravin 
246 |a Sensory foodstuffs analysis 
260 |c 2008 
300 |a 67s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a smyslové vnímání 
653 |a receptory 
653 |a hodnotitelé 
653 |a metody 
653 |a sensory analysis 
653 |a receptors 
653 |a sample 
653 |a specifications 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Ponížil, Petr  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6502  |y Plný text v Digitální knihovně UTB