Světové druhy kávy v české gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Forman, Václav (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 91 s

Cover

LEADER 01232ntm a22003617u 4500
001 zp7977
041 |a cze 
100 1 |a Forman, Václav  |4 dis 
245 1 0 |a Světové druhy kávy v české gastronomii 
246 |a Coffees around the world in Czech gastronomy 
260 |c 2008 
300 |a 91 s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Káva 
653 |a pražení 
653 |a dekofeinizace 
653 |a kofein 
653 |a kávoviny 
653 |a Coffee 
653 |a coffee roasting 
653 |a decaffeination 
653 |a caffeine 
653 |a coffee substitutes 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7173  |y Plný text v Digitální knihovně UTB