|
|
|
|
LEADER |
01232ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp7977 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Forman, Václav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Světové druhy kávy v české gastronomii
|
246 |
|
|
|a Coffees around the world in Czech gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 91 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Káva
|
653 |
|
|
|a pražení
|
653 |
|
|
|a dekofeinizace
|
653 |
|
|
|a kofein
|
653 |
|
|
|a kávoviny
|
653 |
|
|
|a Coffee
|
653 |
|
|
|a coffee roasting
|
653 |
|
|
|a decaffeination
|
653 |
|
|
|a caffeine
|
653 |
|
|
|a coffee substitutes
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7173
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|