Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Gastronomie a zdravý životní s...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link
Export Ready — 

Gastronomie a zdravý životní styl

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Elfmark, Zdeněk (Dissertant)
Other Authors Martiník, Karel (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
Metabolismu
trávicí ústrojí
civilizační nemoci
bílkoviny
tuky
sacharidy
energetická hodnota stravy
zdravá výživa
doporučené výživové dávky
stravování
Metabolism
digestive system
civilization diseases
proteins
lipids
sugars
energetic value of food
healthy nutrition
registered nutrition quantities
food
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description65 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Stravovací návyky mladých lidí a rizika plynoucí z jejich nesprávné výživy
    by: Malá, Eliška
    Published: 2005
  • Rozdíl ve výživě rychlostního a vytrvalostního sportovce
    by: Sedlářová, Jitka
    Published: 2011
  • Transport živin v lidském organizmu: Popis a kvantifikace procesů
    by: Hyžíková, Veronika
    Published: 2015
  • Stanovení stravitelnosti vybraných jídel ve školním stravování
    by: Procházková, Jana
    Published: 2011
  • Databázový systém pro hodnocení výživy
    by: Hluchý, Radek
    Published: 2009

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025