Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartáčková, Eva (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 1-45

Cover

LEADER 01572ntm a22004697u 4500
001 zp7969
041 |a cze 
100 1 |a Bartáčková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy 
246 |a Wine as a part of creative Gastronomy in terms of analysis of a suitable combination of wine and meals 
260 |c 2008 
300 |a 1-45 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Vinařství 
653 |a rmut 
653 |a víno bílé 
653 |a víno červené 
653 |a čiření 
653 |a kvašení 
653 |a stáčení 
653 |a buket 
653 |a klaret 
653 |a degustace 
653 |a Winegrowing 
653 |a sour mush 
653 |a white wine 
653 |a red win 
653 |a win marc 
653 |a wine clarification 
653 |a vinous fermentation 
653 |a bottling 
653 |a and bouquet 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7595  |y Plný text v Digitální knihovně UTB