|
|
|
|
LEADER |
01572ntm a22004697u 4500 |
001 |
zp7969 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bartáčková, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy
|
246 |
|
|
|a Wine as a part of creative Gastronomy in terms of analysis of a suitable combination of wine and meals
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 1-45
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Vinařství
|
653 |
|
|
|a rmut
|
653 |
|
|
|a víno bílé
|
653 |
|
|
|a víno červené
|
653 |
|
|
|a čiření
|
653 |
|
|
|a kvašení
|
653 |
|
|
|a stáčení
|
653 |
|
|
|a buket
|
653 |
|
|
|a klaret
|
653 |
|
|
|a degustace
|
653 |
|
|
|a Winegrowing
|
653 |
|
|
|a sour mush
|
653 |
|
|
|a white wine
|
653 |
|
|
|a red win
|
653 |
|
|
|a win marc
|
653 |
|
|
|a wine clarification
|
653 |
|
|
|a vinous fermentation
|
653 |
|
|
|a bottling
|
653 |
|
|
|a and bouquet
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7595
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|