Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pouzová, Anna (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 46 s.

Cover

LEADER 01366ntm a22003857u 4500
001 zp7926
041 |a cze 
100 1 |a Pouzová, Anna  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem 
246 |a Technologie and raw materials for production ice cream no-manufacturing way 
260 |c 2008 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Kategorizace 
653 |a vlastnosti 
653 |a složení 
653 |a Suroviny 
653 |a Technologické zpracování 
653 |a Distribuce 
653 |a categorization 
653 |a characteristics 
653 |a structure 
653 |a base materials 
653 |a technologic process 
653 |a distribution 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6387  |y Plný text v Digitální knihovně UTB