Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pich, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Egg
Physical Description: 44 s.

Cover

LEADER 01159ntm a22003377u 4500
001 zp7925
041 |a cze 
100 1 |a Pich, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka 
246 |a Eggs and egg products in human nutrition. 
260 |c 2008 
300 |a 44 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Vejce 
653 |a žloutek 
653 |a bílek 
653 |a Nutriční hodnota 
653 |a Egg 
653 |a yolk 
653 |a egg white 
653 |a nutrition value 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7471  |y Plný text v Digitální knihovně UTB