|
|
|
|
LEADER |
01307ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp7922 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Nedopilová, Radka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků
|
246 |
|
|
|a Application of lactic acid bacteria in production of dairy produce
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 53 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a Fermentace
|
653 |
|
|
|a Probiotika
|
653 |
|
|
|a Technologie
|
653 |
|
|
|a Mléko
|
653 |
|
|
|a Lactic acid bakteria
|
653 |
|
|
|a Fermentation
|
653 |
|
|
|a Probitics
|
653 |
|
|
|a Technology
|
653 |
|
|
|a Milk
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Růžičková, Jana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5365
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|