Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nedopilová, Radka (Dissertant)
Other Authors: Růžičková, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 53 s

Cover

LEADER 01307ntm a22003617u 4500
001 zp7922
041 |a cze 
100 1 |a Nedopilová, Radka  |4 dis 
245 1 0 |a Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků 
246 |a Application of lactic acid bacteria in production of dairy produce 
260 |c 2008 
300 |a 53 s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bakterie mléčného kvašení 
653 |a Fermentace 
653 |a Probiotika 
653 |a Technologie 
653 |a Mléko 
653 |a Lactic acid bakteria 
653 |a Fermentation 
653 |a Probitics 
653 |a Technology 
653 |a Milk 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Růžičková, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5365  |y Plný text v Digitální knihovně UTB