|
|
|
|
LEADER |
01205ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp7830 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zehnalová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutriční a biochemická charakteristika tuků a olejů
|
246 |
|
|
|a Nutritional and biochemical characteristics of fats and oils
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a tuk
|
653 |
|
|
|a olej
|
653 |
|
|
|a triacylglycerol
|
653 |
|
|
|a mastná kyselina
|
653 |
|
|
|a fat
|
653 |
|
|
|a oil
|
653 |
|
|
|a triacylglycerol
|
653 |
|
|
|a fatty acid
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Krejčí, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7311
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|