Nutriční a biochemická charakteristika tuků a olejů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zehnalová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Krejčí, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
tuk
fat
oil
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01205ntm a22003377u 4500
001 zp7830
041 |a cze 
100 1 |a Zehnalová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční a biochemická charakteristika tuků a olejů 
246 |a Nutritional and biochemical characteristics of fats and oils 
260 |c 2008 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a tuk 
653 |a olej 
653 |a triacylglycerol 
653 |a mastná kyselina 
653 |a fat 
653 |a oil 
653 |a triacylglycerol 
653 |a fatty acid 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Krejčí, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7311  |y Plný text v Digitální knihovně UTB