|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp7823 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Vinklárková, Květa
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití
|
| 246 |
|
|
|a The influence of chemical ingredients in fruits on their food utilize
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 67 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2013
|
| 653 |
|
|
|a ovoce
|
| 653 |
|
|
|a jablka
|
| 653 |
|
|
|a sacharidy
|
| 653 |
|
|
|a pektinové látky
|
| 653 |
|
|
|a vitamíny
|
| 653 |
|
|
|a konzervace
|
| 653 |
|
|
|a ovocný výrobek
|
| 653 |
|
|
|a fruit
|
| 653 |
|
|
|a apples
|
| 653 |
|
|
|a sugars
|
| 653 |
|
|
|a pectin
|
| 653 |
|
|
|a vitamin
|
| 653 |
|
|
|a conservation
|
| 653 |
|
|
|a fruit product
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5146
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|