Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vinklárková, Květa (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 67 s.

Cover

LEADER 01419ntm a22004097u 4500
001 zp7823
041 |a cze 
100 1 |a Vinklárková, Květa  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití 
246 |a The influence of chemical ingredients in fruits on their food utilize 
260 |c 2008 
300 |a 67 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2013 
653 |a ovoce 
653 |a jablka 
653 |a sacharidy 
653 |a pektinové látky 
653 |a vitamíny 
653 |a konzervace 
653 |a ovocný výrobek 
653 |a fruit 
653 |a apples 
653 |a sugars 
653 |a pectin 
653 |a vitamin 
653 |a conservation 
653 |a fruit product 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5146  |y Plný text v Digitální knihovně UTB