|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp7766 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Vančuříková, Jana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus
|
| 246 |
|
|
|a Characterization of selected Lactococcus strains
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 47 s., 2 s. obr. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2038
|
| 653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
| 653 |
|
|
|a mléčná fermentace
|
| 653 |
|
|
|a rod Lactococcus
|
| 653 |
|
|
|a Lactococcus lactis subsp. lactis
|
| 653 |
|
|
|a Lactococcus lactis subsp. cremoris
|
| 653 |
|
|
|a bakteriociny
|
| 653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
| 653 |
|
|
|a milk fermentation
|
| 653 |
|
|
|a Lactococcus genus
|
| 653 |
|
|
|a Lactococcus lactis subsp. lactis
|
| 653 |
|
|
|a Lactococcus lactis subsp. cremoris
|
| 653 |
|
|
|a bacteriocins
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Černíková, Michaela
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6350
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|