Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vančuříková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 47 s., 2 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01536ntm a22003857u 4500
001 zp7766
041 |a cze 
100 1 |a Vančuříková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus 
246 |a Characterization of selected Lactococcus strains 
260 |c 2008 
300 |a 47 s., 2 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2038 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a mléčná fermentace 
653 |a rod Lactococcus 
653 |a Lactococcus lactis subsp. lactis 
653 |a Lactococcus lactis subsp. cremoris 
653 |a bakteriociny 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a milk fermentation 
653 |a Lactococcus genus 
653 |a Lactococcus lactis subsp. lactis 
653 |a Lactococcus lactis subsp. cremoris 
653 |a bacteriocins 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6350  |y Plný text v Digitální knihovně UTB