Přehled mikroorganismů využívaných v potravinářském průmyslu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Trnčák, Svatopluk (Dissertant)
Other Authors: Vaňátková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01196ntm a22003377u 4500
001 zp7763
041 |a cze 
100 1 |a Trnčák, Svatopluk  |4 dis 
245 1 0 |a Přehled mikroorganismů využívaných v potravinářském průmyslu 
246 |a Overview of microorganisms used in food industry 
260 |c 2009 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Mikroorganismy 
653 |a bakterie 
653 |a kvasinky 
653 |a plísně 
653 |a Microorganisms 
653 |a bacteria 
653 |a yeast 
653 |a fungy 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vaňátková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9652  |y Plný text v Digitální knihovně UTB