|
|
|
|
LEADER |
01196ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp7763 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Trnčák, Svatopluk
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Přehled mikroorganismů využívaných v potravinářském průmyslu
|
246 |
|
|
|a Overview of microorganisms used in food industry
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 48 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Mikroorganismy
|
653 |
|
|
|a bakterie
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a plísně
|
653 |
|
|
|a Microorganisms
|
653 |
|
|
|a bacteria
|
653 |
|
|
|a yeast
|
653 |
|
|
|a fungy
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Vaňátková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9652
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|