Biotechnologické procesy při výrobě sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šerá, Martina (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 53 s., 4 s.obr. příloh.

Cover

LEADER 01243ntm a22003377u 4500
001 zp7759
041 |a cze 
100 1 |a Šerá, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Biotechnologické procesy při výrobě sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou. 
246 |a Biotechnological processes at production of hard cheeses. 
260 |c 2008 
300 |a 53 s., 4 s.obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ementál 
653 |a sýřenina 
653 |a zrání sýrů 
653 |a biochemie 
653 |a emmenthal 
653 |a cheese curd 
653 |a curing of cheeses 
653 |a biochemistry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7675  |y Plný text v Digitální knihovně UTB