Mikrobiologická jakost hermeticky uzavřených dlouhodobě skladovaných tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pleva, Pavel (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 40 s., 7 s. příloh

Cover

LEADER 01206ntm a22003137u 4500
001 zp7723
041 |a cze 
100 1 |a Pleva, Pavel  |4 dis 
245 1 0 |a Mikrobiologická jakost hermeticky uzavřených dlouhodobě skladovaných tavených sýrů 
246 |a Microbial quality of long time stored processed cheeses 
260 |c 2008 
300 |a 40 s., 7 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tavené sýry 
653 |a mikroorganizmy 
653 |a identifikace 
653 |a Processed cheese 
653 |a microorganism 
653 |a identification 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7360  |y Plný text v Digitální knihovně UTB