|
|
|
|
LEADER |
01206ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp7723 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pleva, Pavel
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikrobiologická jakost hermeticky uzavřených dlouhodobě skladovaných tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a Microbial quality of long time stored processed cheeses
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 40 s., 7 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Tavené sýry
|
653 |
|
|
|a mikroorganizmy
|
653 |
|
|
|a identifikace
|
653 |
|
|
|a Processed cheese
|
653 |
|
|
|a microorganism
|
653 |
|
|
|a identification
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7360
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|