Vliv jakosti sušeného mléka na reologické vlastnosti jogurtu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Obdržálková, Jaroslava (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 48 stran

Cover

LEADER 01184ntm a22003137u 4500
001 zp7720
041 |a cze 
100 1 |a Obdržálková, Jaroslava  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv jakosti sušeného mléka na reologické vlastnosti jogurtu 
246 |a Following influence quality dehydrated milks on rheologic charakteristics yogurt 
260 |c 2008 
300 |a 48 stran 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sušené mléko 
653 |a jogurt 
653 |a způsoby sušení 
653 |a dry milk 
653 |a yogurt 
653 |a manners cure 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5805  |y Plný text v Digitální knihovně UTB