Olivový olej

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nacházelová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Janiš, Rahula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 35 s.

Cover

LEADER 01491ntm a22005057u 4500
001 zp7719
041 |a cze 
100 1 |a Nacházelová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Olivový olej 
246 |a Olive oil 
260 |c 2008 
300 |a 35 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a olivový olej 
653 |a olivovník 
653 |a historie 
653 |a chuť 
653 |a výroba 
653 |a klasifikace 
653 |a použití 
653 |a oleuropein 
653 |a hydroxytyrosol 
653 |a oleocanthal 
653 |a skvalen 
653 |a olive oil 
653 |a olive tree 
653 |a history 
653 |a taste 
653 |a production 
653 |a classification 
653 |a utilization 
653 |a oleuropein 
653 |a hydroxytyrosol 
653 |a oleocanthal 
653 |a squalene 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Janiš, Rahula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5585  |y Plný text v Digitální knihovně UTB