|
|
|
|
LEADER |
01491ntm a22005057u 4500 |
001 |
zp7719 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Nacházelová, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Olivový olej
|
246 |
|
|
|a Olive oil
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 35 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a olivový olej
|
653 |
|
|
|a olivovník
|
653 |
|
|
|a historie
|
653 |
|
|
|a chuť
|
653 |
|
|
|a výroba
|
653 |
|
|
|a klasifikace
|
653 |
|
|
|a použití
|
653 |
|
|
|a oleuropein
|
653 |
|
|
|a hydroxytyrosol
|
653 |
|
|
|a oleocanthal
|
653 |
|
|
|a skvalen
|
653 |
|
|
|a olive oil
|
653 |
|
|
|a olive tree
|
653 |
|
|
|a history
|
653 |
|
|
|a taste
|
653 |
|
|
|a production
|
653 |
|
|
|a classification
|
653 |
|
|
|a utilization
|
653 |
|
|
|a oleuropein
|
653 |
|
|
|a hydroxytyrosol
|
653 |
|
|
|a oleocanthal
|
653 |
|
|
|a squalene
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Janiš, Rahula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5585
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|