Nežádoucí účinky potravinářských přídatných látek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Macková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2009
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description64 s., 9 s. příloh

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp7712
041 |a cze 
100 1 |a Macková, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Nežádoucí účinky potravinářských přídatných látek 
246 |a Side effects of food additives 
260 |c 2009 
300 |a 64 s., 9 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a přídatné látky 
653 |a potraviny 
653 |a nežádoucí účinky 
653 |a BHA 
653 |a BHT 
653 |a additives 
653 |a food 
653 |a side effects 
653 |a BHA 
653 |a BHT 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9079  |y Plný text v Digitální knihovně UTB