Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Macek, Michal (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
tuk
fat
Physical Description: 46 s.

Cover

LEADER 01399ntm a22003977u 4500
001 zp7711
041 |a cze 
100 1 |a Macek, Michal  |4 dis 
245 1 0 |a Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování. 
246 |a Changes of nutritional value of cow's milk in different technological process. 
260 |c 2008 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Mléko 
653 |a výživové složky 
653 |a dusíkaté látky 
653 |a tuk 
653 |a laktóza 
653 |a minerální látky 
653 |a soli 
653 |a Milk 
653 |a nutritional components 
653 |a fat 
653 |a laktose 
653 |a mineral substance 
653 |a salts 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7028  |y Plný text v Digitální knihovně UTB