|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp7711 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Macek, Michal
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování.
|
| 246 |
|
|
|a Changes of nutritional value of cow's milk in different technological process.
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 46 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a Mléko
|
| 653 |
|
|
|a výživové složky
|
| 653 |
|
|
|a dusíkaté látky
|
| 653 |
|
|
|a tuk
|
| 653 |
|
|
|a laktóza
|
| 653 |
|
|
|a minerální látky
|
| 653 |
|
|
|a soli
|
| 653 |
|
|
|a Milk
|
| 653 |
|
|
|a nutritional components
|
| 653 |
|
|
|a fat
|
| 653 |
|
|
|a laktose
|
| 653 |
|
|
|a mineral substance
|
| 653 |
|
|
|a salts
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7028
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|