Sledování postmortálních změn jakosti u masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Holík, Radek (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 53 s.

Cover

LEADER 01157ntm a22003377u 4500
001 zp7690
041 |a cze 
100 1 |a Holík, Radek  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování postmortálních změn jakosti u masa 
246 |a Study post mortem changes quality of meat 
260 |c 2008 
300 |a 53 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a posmrtné změny 
653 |a myopatie 
653 |a kvalita 
653 |a meat 
653 |a after dead changes 
653 |a myopaties 
653 |a quality 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5289  |y Plný text v Digitální knihovně UTB