Význam jednotlivých druhů potravin a potravinových surovin v lidské výživě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hábová, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01508ntm a22004097u 4500
001 zp7686
041 |a cze 
100 1 |a Hábová, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Význam jednotlivých druhů potravin a potravinových surovin v lidské výživě 
246 |a The importance of particular foodstuff types and raw materials in human nutrition 
260 |c 2008 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a potraviny rostlinného původu 
653 |a obiloviny 
653 |a luštěniny 
653 |a olejniny 
653 |a sója 
653 |a potraviny pro zvláštní výživu 
653 |a nutriční situace 
653 |a foodstuff of plant origin 
653 |a cereals 
653 |a legumes 
653 |a oilseeds 
653 |a soya 
653 |a foodstuff designed for special nutrition 
653 |a nutritional situation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7754  |y Plný text v Digitální knihovně UTB