Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Svobodová, Jitka (Dissertant)
Other Authors Kovář, Michal (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2007
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description48 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp7141
041 |a cze 
100 1 |a Svobodová, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva 
246 |a Chemistry and technology in production of durable salt pastry and biscuits 
260 |c 2007 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie materiálů 
500 |a Studijní obor: Chemistry and materials technology 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a suroviny 
653 |a technologie 
653 |a potravinářský průmysl 
653 |a raw materials 
653 |a technology 
653 |a food industry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kovář, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/3277  |y Plný text v Digitální knihovně UTB