|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp7141 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Svobodová, Jitka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva
|
| 246 |
|
|
|a Chemistry and technology in production of durable salt pastry and biscuits
|
| 260 |
|
|
|c 2007
|
| 300 |
|
|
|a 48 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie materiálů
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and materials technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství polymerů
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a suroviny
|
| 653 |
|
|
|a technologie
|
| 653 |
|
|
|a potravinářský průmysl
|
| 653 |
|
|
|a raw materials
|
| 653 |
|
|
|a technology
|
| 653 |
|
|
|a food industry
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kovář, Michal
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/3277
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|