|
|
|
|
LEADER |
01282ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp68686 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Svobodová, Hana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
|
246 |
|
|
|a The influence of cocoa beans differing in variety and country of origin used on the properties of chocolate
|
260 |
|
|
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 54 s. (53 798)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kakaové boby
|
653 |
|
|
|a čokoláda
|
653 |
|
|
|a výroba
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a cocoa beans
|
653 |
|
|
|a chocolate
|
653 |
|
|
|a production
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Šebestíková, Romana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/55767
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|