Vliv přídavku hydrokoloidů na vybrané parametry ochucených sterilovaných tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Holšteinová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 54 s.

Cover

LEADER 01365ntm a22003857u 4500
001 zp68678
041 |a cze 
100 1 |a Holšteinová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku hydrokoloidů na vybrané parametry ochucených sterilovaných tavených sýrů 
246 |a The Effect of Hydrocolloids on the Selected Parameters of Flavoured Sterilized Processed Cheese 
260 |c 2024 
300 |a 54 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a karagenan 
653 |a furcellaran 
653 |a sterilace 
653 |a tvrdost 
653 |a processed cheeses 
653 |a hydrokoloids 
653 |a carragenan 
653 |a furcellaran 
653 |a sterilization 
653 |a hardness 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/55769  |y Plný text v Digitální knihovně UTB