Vliv použití různých tuků na vlastnosti oplatek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bradáč, Martin (Dissertant)
Other Authors: Šebestíková, Romana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 56 s. (60 521 znaků)

Cover

LEADER 01229ntm a22003377u 4500
001 zp68666
041 |a cze 
100 1 |a Bradáč, Martin  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv použití různých tuků na vlastnosti oplatek 
246 |a The effect of different types of fats on wafers properties 
260 |c 2024 
300 |a 56 s. (60 521 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a oplatky 
653 |a různé druhy tuků 
653 |a trans mastné kyseliny 
653 |a senzorická analýza 
653 |a wafers 
653 |a different types of fat 
653 |a trans fatty acids 
653 |a sensory evaluation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šebestíková, Romana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/55116  |y Plný text v Digitální knihovně UTB