Prášková reologie práškových mléčných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sovková, Irena (Dissertant)
Other Authors: Lapčík, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 83 s. (98 823 znaků).

Cover

LEADER 01344ntm a22003977u 4500
001 zp68526
041 |a cze 
100 1 |a Sovková, Irena  |4 dis 
245 1 0 |a Prášková reologie práškových mléčných výrobků 
246 |a Powder rheology of the diary powders products 
260 |c 2024 
300 |a 83 s. (98 823 znaků). 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sušené mléko 
653 |a potravinářství 
653 |a instantní nápoje 
653 |a prášková reologie 
653 |a mez kluzu 
653 |a kohezivita 
653 |a Mohrovy kružnice napětí 
653 |a milk powder 
653 |a food industry 
653 |a instant beverages 
653 |a powder rheology 
653 |a unconfined yield strength 
653 |a cohesiveness 
653 |a Mohr stress circles 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčík, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/56468  |y Plný text v Digitální knihovně UTB