|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp68526 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Sovková, Irena
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Prášková reologie práškových mléčných výrobků
|
| 246 |
|
|
|a Powder rheology of the diary powders products
|
| 260 |
|
|
|c 2024
|
| 300 |
|
|
|a 83 s. (98 823 znaků).
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a sušené mléko
|
| 653 |
|
|
|a potravinářství
|
| 653 |
|
|
|a instantní nápoje
|
| 653 |
|
|
|a prášková reologie
|
| 653 |
|
|
|a mez kluzu
|
| 653 |
|
|
|a kohezivita
|
| 653 |
|
|
|a Mohrovy kružnice napětí
|
| 653 |
|
|
|a milk powder
|
| 653 |
|
|
|a food industry
|
| 653 |
|
|
|a instant beverages
|
| 653 |
|
|
|a powder rheology
|
| 653 |
|
|
|a unconfined yield strength
|
| 653 |
|
|
|a cohesiveness
|
| 653 |
|
|
|a Mohr stress circles
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Lapčík, Lubomír
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/56468
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|