Vliv skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů s příchutí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sklenaříková, Anna (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 75 s.

Cover

LEADER 01210ntm a22003497u 4500
001 zp68516
041 |a cze 
100 1 |a Sklenaříková, Anna  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů s příchutí 
246 |a The Effect of Storage on the Quality of Flavoured Sterilized Processed Cheese 
260 |c 2024 
300 |a 75 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a ochucující složky 
653 |a sterilace 
653 |a skladování 
653 |a barva 
653 |a processed cheese 
653 |a flavouring ingredients 
653 |a sterilisation 
653 |a storage 
653 |a colour 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/56287  |y Plný text v Digitální knihovně UTB