Vliv přídavku vlákniny na konzistenci termizovaných sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jaššo, Miroslav (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
TPA
Physical Description: 80 s. (111 267 znaků)

Cover

LEADER 01317ntm a22003977u 4500
001 zp68513
041 |a cze 
100 1 |a Jaššo, Miroslav  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku vlákniny na konzistenci termizovaných sýrů 
246 |a The effect of dietary fiber addition on the consistency of cream cheese products 
260 |c 2024 
300 |a 80 s. (111 267 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a smetanový sýr 
653 |a citrusová vláknina 
653 |a TPA 
653 |a reologie 
653 |a tribologie 
653 |a in-situ 
653 |a senzorická analýza 
653 |a cream cheese 
653 |a citrus fibre 
653 |a TPA 
653 |a rheology 
653 |a tribology 
653 |a in-situ 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/56494  |y Plný text v Digitální knihovně UTB