|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp68513 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Jaššo, Miroslav
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku vlákniny na konzistenci termizovaných sýrů
|
| 246 |
|
|
|a The effect of dietary fiber addition on the consistency of cream cheese products
|
| 260 |
|
|
|c 2024
|
| 300 |
|
|
|a 80 s. (111 267 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a smetanový sýr
|
| 653 |
|
|
|a citrusová vláknina
|
| 653 |
|
|
|a TPA
|
| 653 |
|
|
|a reologie
|
| 653 |
|
|
|a tribologie
|
| 653 |
|
|
|a in-situ
|
| 653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
| 653 |
|
|
|a cream cheese
|
| 653 |
|
|
|a citrus fibre
|
| 653 |
|
|
|a TPA
|
| 653 |
|
|
|a rheology
|
| 653 |
|
|
|a tribology
|
| 653 |
|
|
|a in-situ
|
| 653 |
|
|
|a sensory analysis
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/56494
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|