Vliv vibrací na funkční vlastnosti modelových mléčných systémů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gryger, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Stěnička, Martin (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 104 s.

Cover

LEADER 01336ntm a22003977u 4500
001 zp68511
041 |a cze 
100 1 |a Gryger, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv vibrací na funkční vlastnosti modelových mléčných systémů 
246 |a The influence of vibration on the functional properties of model dairy systems 
260 |c 2024 
300 |a 104 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tvarohový sýr 
653 |a cream cheese 
653 |a pektiny 
653 |a vibrace 
653 |a přeprava 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a viskoelastické vlastnosti 
653 |a Curd cheese 
653 |a Cream cheese 
653 |a Pectins 
653 |a Vibrations 
653 |a Transport 
653 |a Textural properties 
653 |a Viscoelastic properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Stěnička, Martin  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/55300  |y Plný text v Digitální knihovně UTB