Izolace a charakterizace sporotvorných tyčinek z potravin nepodporujících rozvoj mikroorganizmů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Floriánová, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 96 s. (167 117 znaků)

Cover

LEADER 01378ntm a22003737u 4500
001 zp68509
041 |a cze 
100 1 |a Floriánová, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Izolace a charakterizace sporotvorných tyčinek z potravin nepodporujících rozvoj mikroorganizmů 
246 |a Isolation and Characterization of Spore-forming Rods from Foods Not Supporting the Development of Microorganisms 
260 |c 2024 
300 |a 96 s. (167 117 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sporotvorné tyčinky 
653 |a masové pomazánky 
653 |a lyofilizované ovoce 
653 |a biofilm 
653 |a antibiotická rezistence 
653 |a faktory virulence 
653 |a spores 
653 |a meat spreads 
653 |a freeze-dried fruit 
653 |a biofilm 
653 |a antibiotics 
653 |a virulence factors 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54854  |y Plný text v Digitální knihovně UTB