catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv druhu kvasu a podmínek je...
  • Holdings

Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ďoubalová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
žitný chléb
žitný kvas
sušený žitný kvas
teplota fermentace
doba skladování
vlastnosti žitného těsta
kvalita žitného chleba
rye bread
rye sourdough
dried rye sourdough
fermentation temperature
storage time
properties of rye dough
quality of rye bread
diplomová práce
Physical Description: 74 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vazba mezi postupem při vedení kvasu a kvalitou pečiva
    by: Ďoubalová, Lucie
    Published: (2022)
  • Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
    by: Řezáčová, Simona
    Published: (2010)
  • Závislost pekárenských vlastností žita na čísle poklesu a podmínkách pečení
    by: Havlíková, Renata
    Published: (2012)
  • Kvalitativní změny chlebů a vek s přídavkem oleje ze zrníček révy vinné
    by: Bártek, Josef
    Published: (2011)
  • Stanovení kvality pekařských mouk
    by: Žižková, Helena
    Published: (2013)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...