Vliv přídavku vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čalová, Alice (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 129 s.

Cover

LEADER 01193ntm a22003257u 4500
001 zp68506
041 |a cze 
100 1 |a Čalová, Alice  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek 
246 |a The effect of the addition of selected hydrocolloids on the technological properties of meat spreads 
260 |c 2024 
300 |a 129 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Maso 
653 |a masné výrobky 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a viskoelastické vlastnosti 
653 |a Meat 
653 |a meat products 
653 |a hydrocolloids 
653 |a viscoelastic properities 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/56222  |y Plný text v Digitální knihovně UTB