catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv ochucujících přísad na vy...
  • Holdings
Export Ready — 

Vliv ochucujících přísad na vybrané vlastnosti veganských omáček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cahelová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
veganské studené omáčky
snížený obsah tuku
ochucovadla
obsah polyfenolů
textura
reologie
vegan cold sauces
low fat content
flavourings
polyphenol content
texture
rheology
diplomová práce
Physical Description: 95 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v koření sumak
    by: Měrková, Natálie Sonia
    Published: (2024)
  • Biologicky aktivní látky bylin a jejich směsí
    by: Vyhlasová, Lucie
    Published: (2018)
  • Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Kováčová, Nikola
    Published: (2021)
  • Tvorba databáze NIR spekter vybraných masných výrobků
    by: Režná, Lucie
    Published: (2020)
  • Stanovení nutričních parametrů obilovin, jejich stravitelnost a vzájemné korelace
    by: Konečná, Veronika
    Published: (2017)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...