Izolace a charakterizace grampozitivních koků z potravin nepodporujících rozvoj mikroorganizmů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Osinová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
PCR
Physical Description: 107 s. (175 553 znaků)

Cover

LEADER 01443ntm a22003977u 4500
001 zp68504
041 |a cze 
100 1 |a Osinová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Izolace a charakterizace grampozitivních koků z potravin nepodporujících rozvoj mikroorganizmů 
246 |a Isolation and Characterization of Gram-positive Cocci from Foods Not Supporting the Development of Microorganisms 
260 |c 2024 
300 |a 107 s. (175 553 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sušené ovoce 
653 |a lyofilizované ovoce 
653 |a konzervované masné výrobky 
653 |a grampozitivní koky 
653 |a antibiotická rezistence 
653 |a biofilm 
653 |a PCR 
653 |a dried fruit 
653 |a freeze-dried fruit 
653 |a canned meat products 
653 |a gram-positive cocci 
653 |a antibiotic resistance 
653 |a biofilm 
653 |a PCR 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54852  |y Plný text v Digitální knihovně UTB